Регистрация Winbet 

Виртуални спортове в Efbet

Когато календарът оредява, идва време за виртуални спортове в Efbet

Спортният календар често изглежда пренаситен от събития, които от своя страна образуват и огромен списък от опции за любителите на залаганията. И въпреки че играчите рядко могат да се оплачат от липса на мачове и състезания, на които да сложат парите си и да очакват печалба при положителен за тях изход, има и периоди, в които активността затихва. Такива са например седмиците, в които във футбола в частност преобладават мачове на националните отбори – тези ангажименти неминуемо водят до прекъсвания в големите клубни лиги и съответно до намаляване на интензитета в програмата и до по-малко възможности за игра. А в подобни периоди в предизвикателство за бетаджиите се превръщат алтернативните варианти като да речем опцията за виртуални спортове в Efbet.

Голямото предимство на този тип залагания се състои в това, че те на практика никога не спират. Тъй като става дума за имагинерни отбори или състезатели, които съществуват в една компютърна система, събитията, в които те участват, се възпроизвеждат непрекъснато и дават шанс за залог в реално време във всеки момент на денонощието. Възможността за бет на игри от този вид е налична както във всеки букмейкърски пункт с добре изградена връзка с централния сървър, така и в онлайн варианта на Efbet. При втората опция можете да залагате в удобно за вас време от дома или от телефона, докато пътувате с метрото или с автобуса, като платформата на сайта на най-големия букмейкър в България е изградена преди повече  от 2 години, изчистена е от неточности и „бъгове” и може да се определи като „приятелска” към потребителя без никакво преувеличение.

В секцията Виртуални спортове в Efbet са налични пет основни категории. Както се случва и в реалния спорт, футболът се откроява като най-популярната за любителите игра, можете да залагате и на „електронни човечета”, които играят баскетбол и тенис, както и на генерирани по компютърен път „животни” като кучета и коне. Футболната секция е разделена най-общо на клубни и на национални отбори, като и при двете подкатегории важи максимата за „случайната прилика” с реалните хора и събития, която сме свикнали да чуваме от филмите. При клубните залагания все пак не се използват реалните брандове, а наименования, които напомнят за тях – например VFL Madrid играе срещу VFL Amsterdam, като потребителите биха си представили, че те заместват Реал и Аякс, но все пак не кореспондират с реалните събития. В раздел ЕвроКупа се симулират европейски първенства с участието на отбори с истинските имена на държавите, но отново с въображаеми герои. Общото между двете подкатегории е в това, че мачовете продължават по 3 минути, като за тях са валидни всички  основни опции като знак за първо полувреме и краен резултат, хендикап, точен резултат и т.н. Мачът дори може да бъде гледан, като системата генерира най-интересните положения. Със сигурност сред основните примамки за играчите е високият коефициент и честите случаи, в които „фаворитите” губят.

Подобен е принципът и при тениса, в който времетраенето на една среща е фиксирана (3,5 минути) за разлика от реалната игра на корта. Във виртуалния баскетбол имената на отборите пък дублират тези на клубове от НБА или поне на градовете, които имат представители в Лигата на извънземните. Срещите продължават по 2 минути и половина, като между втората и третата четвърт има пауза от 10 секунди.

При „надбягванията” на животни гонките продължават дори по-кратко – минута при конете и дори по-малко при кучетата. „Прозорецът” за залагания е отворен в рамките на 10 секунди, като можете да предвиждате кой ще спечели, кой няма да спечели, кой ще бъде в челото. Често се случва да имаме победител в много висок коефициент – една от големите атракции при прогнозите във виртуални спортове в Efbet. Но както и при бета за реални събития, тук също трябва да внимавате да не се увличате прекомерно.

Последни публикации

Leave a Comment