Кубрат Пулев – Антъни Джошуа НА ЖИВО 28.10.2017

  Кубрат Пулев – Антъни Джошуа на живо (28.10.2017)
Двубой: на живо Кубрат Пулев – Антъни Джошуа Прогноза
Дата: |Събота, 28 Октомври, 2017 година
Мача ще бъде предаван пряко по интернет
Начален час: 23:00

Супер оферта от WinBet / Подкрепи Кубрат Пулев срещу Антъни Джошуа с Залог без Риск!

Вземи офертата от тук: Форма за Регистрация

Имаме удоволствието да ви съобщим, че WinBet ще върне губещите залози на всички нови и настоящи клиенти, които са решили да заложат за победа на Кубрат Пулев срещу Антъни Джошуа. Най-просто казано, ако заложите, че Кубрат ще победи, а той загуби, WinBet ще ви върне парите. Реално нищо не губите, само може да спечелите.

Промоцията може да бъде намерена www.winbet.bg/sport в секция „Спорт“. В спортната секция ще видите в горната лява част една категория, озаглавена „Подкрепи Кубрат!“. Залогът за победа на Кубрат трябва да бъде направен само и единствено през тази секция, в противен случай пак ще може да заложите за победа на българина, но няма да участвате в промоцията.

Както всяка оферта, тази също има правила, разбира се. Промоцията важи за първия губещ залог до 20 лв, системата автоматично ще ограничи залози по-големи от тази сума. Т.е. ако заложите 2 пъти по 20 лв ние ще възстановим само стойността на първия ви залог – 20 лв.

Oфертата се отнася единствено за единични залози (сингъл). Средства на губещи залози няма да се възстановяват при множествени залози, системи и/или комбинации, включващи промоционалния пазар.

В промоцията имат право да участват всички настоящи и нови клиенти, а единственото от което се нуждаете, е активна сметка в Winbet като се регистрирате от тук!

 

Пожелаваме успех на всички и нека по-добрият победи!

 

Последни публикации

Leave a Comment