Прогнози Мондиал 2018 

Нов провал на фаворита или Англия ще започне по шампионски на Мондиал 2018?

Тази вечер ще видим откриването на Мондиал 2018 за тима на Англия – един от силните отбори на Световното първенство. „Трите лъва“ се изправят срещу Тунис от 21:00 ч. на „Волоград Арена“. След като вчера големите фаворити Германия и Бразилия се издъниха, а в събота Аржентина разочарова срещу Исландия, то на дневен ред е въпросът как ще стартира Англия, която не е смятана за един от петте най-големи фаворити на Мондиал 2018.

Англия няма поражение в десет поредни мача като спечели седем от тях и влиза в добра форма на световното първенство. Тимът играе много силно в защита като е допуснал само два гола в последните си осем мача. Тимът на Тунис изглежда като съперник, който трудно може да отбележи на селекцията на Гарет Саутгейт като се има предвид добрата игра в защита на „Трите лъва“.

Саутгейт почти сигурно ще заложи на Джордан Пикфорд на вратата, а пред него ще действат Кайл Уокър, Джон Стоунс, Гари Кейхил и Киърън Трипиър. Определено Кейхил е човекът, който ще ръководи защитата на „Трите лъва“. Големите надежди на Англия в атака пък са свързани с Хари Кейн и Рахим Стърлинг, които ще водят нападението на отбора.

Англия се е изправяща срещу Тунис само два пъти в историята като първият двубой завърши наравно 1:1 през 1990 г. – приятелска среща. Вторият мач бе много по-важен като англичаните спечелиха с 2:0 в груповата фаза на Мондиал 1998. Дали Англия ще започне по шампионски срещу Тунис на това световно първенство или ще видим провал – отговорът в понеделник вечер от 21:00 ч.

Последни публикации

Leave a Comment