Топ Прогнози

Топ Футболни прогнози и залози за днес 14.06.2018

В раздела Топ Футболни прогнози и залози за днес eкипът ни ще предоставя най-добрите срещи за залагания всеки ден и прогнози за Световно 2018. В специалната таблица за топ прогнозите с залози за днес вие може да видите какви прогнози и какви залози ви препоръчваме да направите, какви са коефициентите и от кое първенство са отборите, за които е прогнозата, както и началния час на срещата. Най-често залозите в този раздел ще бъдат за краен изход, но може да попаднете и на залози на голове.

ЧАС СРЕЩА ПРОГНОЗА КОЕФ.
17:00

Русия – С.Арабия

1

1.40

С Топ Футболни прогнози и залози за днес ние се опитваме да улесним максимално играчите. Чрез този раздел те имат бърз и лесен достъп до най-играните прогнози за деня и просто трябва да вземат решение дали да се доверят на нашия екип и да заложат на съответните прогнози. Ако коефициентът на някоя от прогнозата ви се струва нисък, вие може да прескочите този мач или пък да направите комбиниран залог с някоя от другите топ прогнози за деня.

Регистрирай се в Ефбет от тук: Форма за Регистрация!

⇒ Гледайте безплатно футбол онлайн с картина от тук ⇐

От кои държави са Топ футболните прогнози?

Когато става въпрос за топ прогнози е нормално да насочим нашето внимание към топ първенствата в Европа. Това означава, че вие най-често ще виждате прогнози и залози за мачовете от най-големите шампионати на Стария континент – Англия, Испания, Италия, Франция, Германия и т.н. Така при нас може да следите прогнози за мачовете на отбори като Барселона, Челси, Реал Мадрид, Манчестър Юнайтед и др. Когато сме сигурни в дадена прогноза от по-слабо първенство, било то и от на България или Гърция, няма да се чудим дали да я публикуваме. Това важи най-вече за уикендите, когато се провеждат кръговете от първенствата. През седмица пък в нашите топ прогнози ще включваме мачовете от Шампионска лига и Лига Европа. Това са най-интересните турнири когато няма двубои от шампионатите на страните. Също така има и мачове за Купата на всяка държава, така че в нашите топ прогнози може да срещнете и подобни залози.

Какво друго може да прочетете в нашия сайт освен топ залозите за днес?

Освен топ залози и прогнози за съответния ден, в нашия сайт може да намерите и обосновани футболни прогнози за най-интересните двубои. Ако предложените залози в таблицата не ви харесват, то разгледайте категориите в нашия сайт и вижте обоснованите ни прогнози, за да намерите подходящ залог. Прочете добре нашия анализ, направете преценка дали мнението на типстъра за прогноза е добре обосновано и тогава вземете решение дали да заложите.

С топ футболните прогнози и залози може да печелите много, ако следвате нашите препоръки редовно. Обоснованите прогнози също ви дават възможност за печалби в дългосрочен план, тъй като коефициентите на залозите са добри и при няколко поредни печеливши прогнози, то вие ще сте напред финансово!