Футболни прогнози Испания Примера Дивисион

Футболни прогнози за Испания Примера Дивисион

Примера Дивисион е едно от най-силните първенства в света. В него се състезават може би най-популярните отбори – Реал Мадрид и Барселона. Затова на Примера се залага много, тъй като всеки следи това първенство, а ако има и откъде да получавате прогнози, всичко е още по-добре. На нашата страница за прогнози за испанското първенство Примера Дивисион ще намерите кратки прогнози за актуалните мачове от кръга през сезона. Двубоите са много оспорвани и ако ви е трудно да прецените как точно да заложите, вижте нашите прогнози за Примера.

Регистрирай се в Ефбет от тук: Форма за Регистрация!

⇒ Гледай футбол онлайн ⇐

За всеки уикенд още ден-два преди двубоите вие ще намерите прогнозите ни за мачовете на страницата. Дори и да има двубои във вторник или сряда, ние отново ще актуализираме нашата таблица за прогнози и може да видите нашата преценка за срещата. Коефициентите са победи на големите отбори – Барселона, Реал, Атлетико, често са доста ниски, така че ние може да ви предложим други опции за тези двубои като гол/гол или над 3.5 гола.

Ще се опитаме прогнозите за Примера Дивисион да са без грешка, но това се постига трудно. Все пак сме убедени, че добрата успеваемост на прогнозите ни за мачовете в Испания ще ви помогне да печелите повече.

Последни публикации

Leave a Comment