WINBET БОНУСИ 

НАЧАЛЕН БОНУС Спорт 200% до 200 лева

Букмейкърът WinBet ще зарадва всеки свой нов клиент с НАЧАЛЕН БОНУС Спорт. Тази оферта се предлага на всички нови играчи, които си отворят сметка и депозират в профила си за първи път. За да се възползвате от НАЧАЛЕН БОНУС Спорт е нужно да се попълни бонус код S2020 в обозначеното за това поле, при първия си депозит. Ще получите 200% от първия си депозит като бонус, като максималната стойност на бонус средствата е 200 лева. Вие не може да вземете по-голям бонус от тази сума.

РЕГИСТРИРАЙ СЕ И ВЗЕМИ 200 ЛВ. БОНУС

След като приемете офертата и решите да се възползвате от бонуса, сумата на квалифициращия депозит и бонусът ще бъдат заключени за изтегляне до изпълнение на необходимите условията за разиграване на бонуса.

За да може да направите теглене теглене, трябва да направите квалифициращи залози на стойност 6 пъти общата сума на депозита плюс бонуса (при депозирани 100 BGN и получен 200 BGN бонус, трябва да се направят залози за (100+200)*6 = 1800 лева).

Важно! Заключената сума не може да бъде използвана за залози с коефициент по-малък от 1.30. За да може да се направят залози с коефициент, по-малък от 1.30, клиентът трябва да разполага със средства извън заключената сума.

Вниамние! Максималната сума на залог е 100 BGN. За да може да се направят залози на по-висока стойност, играчът е нужно да разполага със средства извън заключената сума.

Последни публикации

Leave a Comment