ФУТБОЛНИ ПРОГНОЗИ ИТАЛИЯ СЕРИЯ А

Футболни прогнози за Италия Серия А

В тази страница за Футболни прогнози за Италианската Серия А ще откриете кратките ни анализирани прогнози за двубоите от Калчото днес или следващия ден. Ние публикуваме прогнозите доста преди двубоите, така че може да имате представа за мачовете днес и утре в Серия „А“. По-долу може да видите какъв е нашия избор за залог на всеки един мач от този кръг в италианския шампионат – един от най-силните в Европа.

Прогнозите ни за Серия „А“ ще включват прогнози 1Х2 – краен изход, прогнози брой голоев – над/под 2.5 гола, или пък хендикап прогнози, а също така и гол/гол. Това са най-актуалните футболни залози, така че италианското първенство е сред водещите и за него във всеки онлайн букмейкър ги има тези пазари.

За двубоите на Ювентус, Милан, Рома, Наполи и Интер от нашата страница за Футболни прогнози за Италия може да видите какви са нашите съвети за залагане на предстоящите срещи на най-добрите отбори. Когато се играе някое дерби като Милан – Интер например, много е възможно да изберем прогноза двата отбора да отбележат гол, тъй като крайният изход на подобни мачове е непредвидим.

Футболните ни прогнози за Серия „А“ са избирани от специалисти в тази област – хора, които следят изкъсо италианското първенство и знаят отлично в какво състояние са отборите.

Последни публикации

Leave a Comment