Betfair регистрация

Никак не малък брой играчи се отказват да се регистрират в онлайн букмейкър, тъй като си мислят, че това е нещо сложно или пък ще им отнеме време да го направят. Това въобще не е вярно и в този материал може да разберете колко е лесно да се регистрирате в сайт за спортни залагания, какъвто е Betfair. Спортната борса за залагания Бетфеър предлага традиционен букмейкър, в който всеки потребител може да се регистрира и да залага на неограничено количество спортни залози всеки ден. Ето какво е необходимо да направите, за да имате онлайн сметка в Betfair и да може от вкъщи или чрез мобилния телефон да пускате залози.

  1. Отворете сайта на Бетфеър и вижте на началната страница горе в дясно бутона „Отвори сметка“ – така се започва Бетфеър регистрация.
  2. След зареждането на новия прозорец, вие трябва да попълните данните, които се изисква. Само така вашата регистрация може да бъде завършена и акаунтът ви ще бъде напълно валиден, за да може да залагате, депозирате и теглите пари.
  3. Започване на Стъпка 1 по регистрацията в Бетфеър с промо код.

В тази стъпка вие трябва да въведете ваш валиден и-мейл, на който да получавате новини и известия от компанията, както и да го използвате при вход в букмейкъра. По-долу трябва да попълните полето с парола – това е вашата парола за влизане в сайта и е добре никой друг да не я знае. Има още едно поле за потвърждаване на паролата като двете пароли трябва да съвпадат. След това остава да попълните скрит въпрос и отговор, държава и валута.

  1. Започване на Стъпка 2 по регистрацията в Бетфеър.

В тази стъпка вие трябва да предоставите личните си данни – тези, които не са свързани с вашия профил. Т.е. тук трябва да въведете вашите имена, ЕГН, адрес, телефон, пощенски код и т.н. При попълване на тези данни вие трябва да сте напълно сигурни, че те са изписани правилно. Изчетете ги два-три пъти преди да завършите регистрация. След това не можете да направите корекции и ако например ЕГН-то ви не съвпада с това по лична карта, няма да може да теглите средства.

  1. Верификация

Това е последния процес, който се извършва след регистрация и щом го извършите, значи може да играете спокойно в Betfair. Тук трябва да изпратите на и-мейл или в сайта на Бетфеър документи за самоличност, с които да докажете, че вие сте реалния собственик на тази сметка. Процесът приключва в рамките на няколко часа след изпращане на снимка на лична карта или паспорт, така че не очаквайте никакви забавяния.

Последни публикации

Leave a Comment