Efbet регистрация

Ефбет е онлайн букмейкър, който дава възможност на българските играчи да залагат в интернет на любимите си спортни събития и да играят предпочитаните от тях казино игри. Едно е условието да играете в Ефбет – регистрация. Всеки потребител трябва да има акаунт в сайта на Efbet, за да може да прави залози. В тази статия ще разберете стъпка по стъпка как да се регистрирате в българския сайт за залагания Ефбет:

  1. Отворете сайта на компанията като може да го направите от банерите в нашия сайт или да напишете адреса – www.efbet.com и се регистрирайте в промо код 1017
  2. Като заредите сайта в горния десен ъгъл ще видите бутона “Регистрация” à кликнете върху него.
  3. След зареждането на нов екран е нужно да попълните необходимата информация.
  4. Въвеждане на потребителски данни

РЕГИСТРАЙ СЕ В ЕФБЕТ ОТ ТУК!

Какви потребителски данни изисква Ефбет?

При избирането на потребителско име в Ефбет, то трябва да е уникално и да е свободно в момента. Ако потребителското име е заето, вдясно вие ще видите червено хиксче, което означава да си изберете ново. С потребителското име вие ще може да влизате в сайта на Ефбет.

При регистрация е необходимо да въведете и Код за сигурност също – той ви е нужен всеки път щом изберете да се свържете с екипа на компанията – така се потвърждава вашата самоличност пред с;лужителя. Полето за имейл адрес изисква задължителна активна електронна поща, а полето промоционален код може да го оставите и празно.

  1. Въвеждане на лични данни – стъпка 2 от регистрацията в Ефбет. При попълрването на вашите лични данни бъдете много внимателни, защото не може да ги редактирате след това, а ако има грешка вие трябва да се свържете с екипа на Ефбет и това ще ви донесе само загуба на време.

Тук трябва да въведете лични данни като Имена по лична карта, ЕГН, телефонен номер, адрес, а също така да изберете валута, в която да играете в сайта на Ефбет. Както вече казахме, при регистрация попълвайте внимателно всички полета.

След като сте извършили и двете стъпки от процеса по регистрация и сте напълно убедени, че всичко е въведено точно – остава само да кликнете върху жълтия бутон, на който е изписано “Регистрация“. Честито! Вие вече официалн сте играч ан Ефбет и сега вече като нов клиент може да вземете и бонуса до 100 лева, който се полага на всички нови играчи.

 

Последни публикации

Leave a Comment